28. siječnja 2011.

TROJICA NOVAJLIJA U LOKOMOTIVI

Autor Vojo Sajlovic
Fudbaleri brčanske Lokomotive marljivo treniraju već desetak dana pod budnim okom šefa struke Dušana Mokana. S druge strane, agilna uprava kluba vrijedno radi u zimskom prelaznom roku, pa su se pripremama priključila i trojica novajlija.

Našem klubu do sada su pristupila trojica fudbalera: Ilija Stjepanović iz Ilićke 01, Boris Bošković iz Jedinstva (Brčko) i Đorđe Ristić iz Zvijezde (Gradačac). Prva dvojica fudbalera su iskusni fudbaleri, koji imaju i prvoligaško iskustvo i sigurno smo dobili značajna pojačanja u zadnjoj liniji. Mladi Ristić je još uvijek junior, ali smo ga priključili radu sa seniorskim pogonom. Prelazni rok je tek počeo i pregovaramo sa još nekolicinom fudbalera, ali ne bih o konkretnim imenima, dok se nezavrše dogovori sa njima, kao i sa njihovim klubovima. Ono što je već izvjesno, Lokomotiva će u nastavak prevenstva na drugoligaškom “istoku” krenuti puno jača nego u jesenjem dijelu, ističe Željko Kajiš, sportski direktor Lokomotive.

Iako se većina drugoligaških ekipa nalazi na zimskom odmoru, popularni “lokosi” prikupljaju snagu na proljeće, gdje žele sami vrh.

Adekvatna pojačanja, kao i dobro urađene pripreme, daju nam garancije da ćemo ispuniti svoj osnovni cilj zacrtan prije početka sezone, a to je da budemo u samom vrhu drugoligaške tabele. Posebno nam je bitno da redovno izmirujemo svoje obaveze prema igračima i zaposlenima, a podatak da niko od igrača nije ni pomišljao da napusti redove “lokosa” dovoljno govori, naglašava sportski direktor Kajiš.


Nema komentara:

Objavi komentar