6. ožujka 2015.

TEŠKI DANI ZA NAŠ DINAMO-OBAVIJEST

Danas su me zamolila dva preostala člana uprave našeg Dinama gosp.Željko Barišić i gosp.Božo Dežić da je situacija u klubu krajnje ozbiljna i da objavim poziv za novi sastanak sa mještanima i svima onima koji mogu,hoće i žele da pomognu u ovoj teškoj situaciji.
SASTANAK JE U NEDJELJU 08.03.2015. U 18:00 sati U PROSTORIJAMA MJESNE ZAJEDNICE.
Kako sam ih ja razumio stiglo je riješenje poreske uprave sa određenim potraživanjima poreza na dodijeljena sredstva iz grantova VLADE BRČKO DISTRIKTA no ta bi se dugovanja mogla prolongirati do ljeta ali je problem što oni trenutno nemaju novaca da bi nastavili natjecanje u proljetnom dijelu,a sezona kreće za sedam dana.
Obzirom da su svi ostali članovi napustili upravu odmah po formiranju iste. nije nikakvo čudo što je stanje ovako teško,dva čovjeka nisu u stanju sve organizirati i voditi.
Jedino je gosp.Andrija Jurić bio sa njima do konca prošle godine kada je i on napustio upravu kluba.
Ja se sjećam i puno gorih situacija kada su u pitanju financije u proteklim godinama ali smo sa dobrim ljudima nekako uspijevali sve poteškoće prevazići i krenuti uzlaznom putanjom!
Nadam se i očekujem da će i ovaj put pobijediti zdrav razum i da možemo spasiti jedinu instituciju u našoj mjesnoj zajednici koja je nešto nudila mladima kojih je nažalost zahvaljujući političarima sve manje na ovim prostorima.
Ajmo se još jednom ujediniti i naći riješenje da naš Dinamo u godini kada slavi 40.godina postojanja uzdignemo da bude i jači i bolji kao nikada prije.


Nema komentara:

Objavi komentar