16. ožujka 2011.

Bez golova na Grbavici


U prvoj polufinalnoj utakmici nogometnog kupa BiH Željezničar i Široki Brijeg su na Grbavici odigrali utakmicu bez pogodaka.

Nakon katastrofalnog otvaranja proljetnog dijela sezone i smjene trenera Ive Ištuka Širokobriježani su na Grbavicu stigli predvođeni Mariom Bazinom, koji će privremeno obnašati tu funkciju do odabira novog trenera. Željezničar je u utakmicu ušao u ulozi favorita što rezultatski nije opravdao tako da će prolaz u finale morati tražiti na Pecari.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo mnogo, nekoliko poluprilika uz blagu dominaciju gostiju iz Hercegovine. Željezničar je u tom periodu bio prilično bezopasan, teško dolazio u prilike te u dva navrata tražio penal s čim se nije složio sudac Čuić. U par navrata igra je prekidana zbog pružanja pomoći Zebi i Šehiću koji se žalio na ozljedu leđa.

U drugom dijelu puno življa igra domaćih i već u prvih desetak minuta Zeba je u dva navrata ugrozio gol danas vrlo dobrog gostujućeg vratara Bandovića. Do kraja utakmice isti igrač se još jednom našau u prilici da donese vodstvo aktualnom prvaku, jednom i Spahić dok je najbolju priliku za Širokobriježane propustio Varea.
Autor:
Sportin.ba


Nema komentara:

Objavi komentar