19. ožujka 2011.

14.kolo prve Županijske lige Posavina108-Dinamo75 1:1 (1:0)



Danas u Bijeloj u 14.kolu prve Županijske lige naš Dinamo odigrao neodlučeno sa Posavinom108.
POSAVINA108:KURBIĆ,HAMIDOVIĆ,HASANOVIĆ (MEHMEDOVIĆ 70.)MENDEŠ,MIJATOVIĆ,BARIŠIĆ,ČANČAREVIĆ.DAVOR,ČANČAREVIĆ DANIJEL,BABIĆ,ZAHIROVIĆ,ĆERIMOVIĆ.

DINAMO75:PUŠKA,MAROŠEVIĆ MATEJ(RISTIĆ 67)JURKOVIĆ,PEKIĆ,PETROVIĆ,MUJIĆ,BARIŠIĆ,MAROŠEVIĆ PETAR.DODIĆ,AGELJIĆ,MIŠIĆ(AUGUSTINOVIĆ 85)ĐORĐIĆ,LACIĆ.

Strijelci Barišić 1:0 Mišić 1:1
Kartoni Hasanović,Hamidović,Barišić kod Posavine108-Marošević Dinamo75

Po hladnom i kišovitom vremenu na klizavom terenu naša momčad je odigrala čvrsto i disciplinirano tako da smo na vrućem terenu u Bijeloj više nego zadovoljni neodlučenim ishodom ove utakmice.
Želim istaknuti da je utakmica bila fer i korektna,oba aktera zasližuju visoku ocjenu a čemu su doprinijele i službene osobe na utakmici na čelu sa delegatom Krunoslavom Džijanom tako što su na vrijeme sankcionirali svaki pokušaj nesportskog ponašanja.
Početak utakmice pripao je domaćoj momčadi kada su i postigli vodeći zgoditak strijelac Franjo Barišić (Aljoša).
Nakon početnog grča vraćamo se u igru i pravimo nekoliko prigoda za postizanje gola,na kraju na odmor se otišlo prednošću domaćina.

Drugo poluvrijeme većim dijelom igramo bolje,pravimo inicijativu ka protivničkom golu,što je urodilo plodom u 71.minuti kada naš mladi nogometaš Aleksa Mišić postiže svoj prvi prvenstveni zgoditak u seniorskoj konkurenciji,što je svakako za pohvalu i podstrek za njega.
Na koncu je završilo neodlučeno što je možda i najpravednije na današnjoj utakmici.
Želim pohvaliti kompletnu momčad i struku za trud i zalaganje,te da sve ovo potvrde u subotu kada nam u goste dolazi momčad iz Donjeg Svilaja kod Odžaka.

Nema komentara:

Objavi komentar