18. siječnja 2011.

“LOKOSI” UPALILI MOTORE


Šef stručnog štaba Lokomotive iz Brčkog, Dušan Mokan u subotu je izvršio prozivku i obavio prvi trening, čime su zvanično počele pripreme za proljećni dio prvenstva u Drugoj ligi RS, grupa “istok”. U prvom dijelu, popularni “lokosi”su zauzeli 5. mjesto sa 22 osvojena boda, a želja svih u klubu je da ekipa sezonu završi u samom vrhu drugoligaškog “istoka”.

Kompletne pripreme obavićemo u Brčkom, a prema rasporedu priprema do početka prvenstva imamo još 57 dana, od toga će 48 biti radnih, a 9 dana ćemo odmarati. Imaćemo ukupno 40 treninga na terenu, 10 u sali i 21u teretani. Do početka prvenstva planirali smo odigrati sedam prijateljskih kontrolnih utakmica. Svi igrači, koji su igrali u jesenjem dijelu, javili su se na prozivku, a u ekipi vlada dobro raspoloženje, pa sam ubijeđen da ćemo ostvariti plasman u sami vrh drugoligaške tabele, kako smo zacrtali u svojim planovima. Bilo je tu i nekoliko pojačanja, ali o njima će konačnu riječ imati uprava kluba, ističe Dušan Mokan, strateg brčanske Lokomotive.

Prvi čovjek “lokosa”, Dragoljub Kasavica naglašava da je Uprava kluba spremno ušla u ovu kalendarsku godinu, spremna da podrži seniorski pogon u pripremnom periodu.

Lokomotiva je dobro organizovan klub i činjenica da niko od dosadašnjih seniora nije zatražio ispisnicu dovoljno govori. Mi iz Uprave kluba smo spremni da obezbjedimo optimalne uslove za rad seniorskoj ekipi tokom ovih priprema. Što se tiče eventualnih pojačanja, imamo dosta fudbalera, koji su zainteresovani da obuku dres našeg kluba. Međutim, Lokomotiva ne želi nekom klubu da otima igrače, nego da gradi sportske i korektne odnose sa svim klubovima, pa ukoliko naš stručni štab izrazi potrebu za nekim fudbalerima, mi ćemo obaviti razgovore sa njegovim klubom. Naš cilj je plasman u sam vrh drugoligaške tabele, a sa postojećim igračkim kadrom i par pojačanja, siguran sam da ćemo to i ostvariti, kaže Dragoljub Kasavica, predsjednik brčanske Lokomotive.
Autor Vojo Sajlović


Nema komentara:

Objavi komentar