6. lipnja 2016.

OBILJEZEN ZAVRSETAK SEZONE 15/16



Sinoc smo uprilicili radni sastanak povodom zavrsetka sezone i priredili skromnu zakusku.
Nadam se da je bilo na nivou,mi smo zadovoljni odazivom i obecanjima koja smo dobili od nasih nogometasa.
Prvi konkretan korak je odmah napravljen,dobili smo novog trenera u narednoj sezoni,covjek koji ima veliko iskustvo u radu sa mladim pogonima sto je nama jako vazno obzirom da nas sastav cine iskljucivo juniori i kadeti a njima treba jos puno kvalitetnog rada.
Nasa legenda-covjek koji je vodio nase seniore prije onih promjena u upravi koje su nas dovele do ovoga nivoa-sad se opet vraca na kormoli da vratimo momcad na onaj nivo kakav je nekada bio i kakav nas klub i zasluzuje obzirom na mjere rad i trud koji se ulaze da sve bude kako treba.
NOVI STARI TRENER JE NASA LEGENDA ELDIN PUSKA (PULE)
Kako je u ovoj polusezoni stao na gol kako bi nam pomogao tako je i ovaj zadatak prihvatio bez pogovora iako je svjestan kako je tesko u ovim uvjetima puno toga postici-bez odricanja zalaganja,kompromisa i svega sto prati ovu nezahvalnu poziciju.
U IME UPRAVE,NAVIJACA,SIMPAZITZERA I NOGOMETASA TRENUTNIH I ONIH KOJI CE TEK DA SE PRIKLJUCE UPUCUJEMO VELIKU ZAHVALNOST NOVOM TRENERU I ZELIMO DA NAPRAVI DOBAR USPJEH SA OVOM MLADOM EKIPOM,IAKO U TO MI KOJI GA POZNAJEMO UOPCE NE SUMNJAMO.

Mozemo odmah objaviti i dva nova seniorska pojacanja,naime iz kadeta u seniorsku selekciju se prikljucuju:ANTONIJO PAVLOVIC I MLADEN PAVLOVIC obzirom da se ovog proljece u seniore prebacio i MATEO JURIC to su tri najmladja igraca trenutno i nasa buducnost kojoj beskrajno vjerujemo,narocito ja jer su kod mene stasali i zasluzili ovo povjerenje.
Kao sto se vidi ima naznaka boljih dana za nas Dinamo samo treba izdrzati jos jedan period i sve bi trebalo krenuti uzlaznom putanjom.
Na kraju se jos jednom neizmjerno zahvaljujemo svima koji su nam na bilo koji nacin pomogli da izdrzimo ovu krajnje tesku situaciju,isto tako molimo i one koji to do sada iz bilo kakvih razlog nisu da se prikljuce ovoj skupini i daju doprinos za buducnost Dinama i nasega mjesta!
SVE VAS POZIVAMO NA KULTURNO SPORTSKU MANIFEASTACIJU KOJA CE SE ODRZATI U PRIJEDORU 30 I 31 07 SVI STE NAM DOBRODOSLI

Nema komentara:

Objavi komentar