8. ožujka 2015.

MALI TRAČAK NADE ZA NAS DINAMO NAKON DANAŠNJEG SASTANKA



Večeras je održan prošireni sastanak uprave i mjestana s ciljem pronalaska izlaza iz ove teške situacije.
Ima dobre volje ali moramo svi zajedno da napravimo još jedan napor i pokušamo prikupiti jedno pet tisuća maraka koliko bi bilo potrebno po mišljenju uprave za troškove proljetnog dijela sezone.
Mislim da ovo i nisu tako velika sredstva ako se uključi što više naših mještana ovdje ali i iz dijaspore koji su uvijek nesebično pomagali i do sada kada je klub bio u sličnim situacijama.

Mnogi od vas će dolaziti za Uskršnje Blagdane pa vas molimo da se uključite u ovu akciju i svojim dobrovoljnim prilogom pomognete da se klub ponovno stabilizira a od sadasnje uprave se traži da strogo povede računa o sredstvima koja se prikupe da se opet u kratkom periodu ne dovedemo u ovako tešku situaciju.
Kao i uvijek u teškim vremenima još jednom pokažimo da smo najjači kad nam je najteže i spasimo našu SVETINJU NAŠE DINAMO naročito u godini kada bilježi četrdeseti rođendan on to sigurno zaslužuje.
Pustite sva pametovanja i ogovaranja toga je uvijek bilo i biće,vi sami donesite odluku i kazite hoću ili neću pomoći a ne slušati one koji godinama samo podmeću i po njima MI U SELU NIKADA NIŠTA NEBI IMALI!
UNAPRIJED SE ZAHVALJUJEMO SVIMA KOJI POMOGNU A ONI KOJI NEĆE MOLIMO DA NE BLOKIRAJU I RUŠE ONO ŠTO VEĆ IMAMO STVARANO MUKOTRPNIM RADOM OD 1975 g DO DANAŠNJIH DANA
DINAMO SVETINJA

Nema komentara:

Objavi komentar