4. travnja 2010.

POBJEDA DINAMA PROTIV MATIĆAHNK"DINAMO75"--NK"NAPREDAK" 2:0 (1:0)
1.ŽUPANIJSKA LIGA SENIORI 16.KOLO
SUCI:GLAVNI VLADIMIR DOMINKOVIĆ UGLJARA (8,2)
POMOĆNICI:MATO KLAIĆ D.MAHALA(8,1) MLADEN ŽIVKOVIĆ KOSTRČ(8,1)
DELEGAT PAVO SARVAŠ UGLJARA

HNK"DINAMO75"-MITROVIĆ,VIDOVIĆ,MARKOVIĆ,BARIŠIĆ,KARASULJIĆ,JURKOVIĆ,MAROŠEVIĆ P.(LACIĆ 80)GELJIĆ,AGELJIĆ,AUGUSTINOVIĆ(MAROŠEVIĆ M.72)ČANČAREVIĆ

NK"NAPREDAK"--ORKIĆ,DRAGANOVIĆ,MARKOVIĆ,MIKIĆ,MILETIĆ,MARTINOVIĆ,ORKIĆ J.MARKOVIĆ I.(PEJIĆ 58)IVIĆ,ŽIVKOVIĆ,MIŠKOVIĆ(PELIĆ Z. 62)

NAPOKON SE I NAMA POSLOŽILO USPJELI SMO POBIJEDITI KVALITETNU MOMČAD IZ MATIĆA U JEDNOJ IZUZETNO FER I KOREKTNOJ UTAKMICI ŠTO MORAMO ZAHVALITI I USKRŠNJIM BLAGDANIMA TAKO DA SU IGRAČI IGRALI BEZ PRIGOVORA,PSOVANJA I VRIJEĐANJA TAKO DA JE UTAKMICA ZA PRIMJER.
IPAK UTAKMICA JE BILA ČVRSTA I BORBENA SA OBADVIJE STRANE ALI SVE U GRANICAMA DOPUŠTENOG I PO PRAVILIMA NOGOMETNE IGRE.
POVELI SMO U 30 MINUTU PRVOG POLUVREMENA NAKON JEDNE GREŠKE GOSTUJUĆE MOMČADI NAJBOLJE SE SNAŠAO NAŠ NAPADAČ AUGUSTINOVIĆ I SAVLADAO GOSTUJUĆEG VRATARA.
U DRUGOM POLUVREMENU KRENULI SMO JOŠ ODLUČNIJE I U 57 MINUTI NAŠ NAPADAČ MLADI ČANČAREVIĆ POSTIŽE I DRUGI ZGODITAK ZA NAŠU MOMČAD ŠTO JE BIO I KONAČAN REZULTAT OVE UTAKMICE.
U NAREDNOM KOLU OČEKUJE NAS TEŠKA UTAKMICA PROTIV MOMČADI IZ ŠPIONICE KOJA NAM VEĆ TRADICIONALNO NE LEŽI ŠTO POTVRĐUJE ČINJENICA DA SMO ZADNJU POBJEDU PROTIV OVE MOMČADI OSTVARILI PRIJE ČETIRI GODINE.
OČEKUJEMO DOBRU UTAKMICU PA NEKA POBIJEDI BOLJI.Nema komentara:

Objavi komentar